Talán két hete találtam rá erre az amerikai animációs sorozatra és azóta két évadon túl vagyok. Olyan szinten le tud építeni egyetlen rész - a részek mellesleg 11 perc 40 másodpercesek - hogy utána minen agyi működésem megszakad, és csak a Metalocalypseot akarom nézni.

Itt egy kis ízelítő:
 

A belinkelt szám szólóját próbálgatom gitáron megtanulni, de még küszködöm vele, annak ellenére, hogy a készítők csináltak egy nagyszerű animációs oktató videót Skwisgaar Skwigelfel - a szőke szólós a rajzfilmben - és mit ne mondjak, elég jól sikeredett a filmecske.

Száz szónak is egy a vége, minden metálmuzsikusnak figyelmébe ajánlom eme remekművet. Töménytelen humorral, hullával és persze death metallal találkozhattok a sorozatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ragnafromvalhalla.blog.hu/api/trackback/id/tr211998054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása